Grelna blazina s soljo in sivko

Grelna blazina SOLKA se uporablja za sprostitev in dobro počutje z lokalnim pregrevanjem/hlajenjem. V svoj objem pred spanjem jo bodo z veseljem vzeli tako otroci, kot tudi odrasli. Obenem predstavlja čudovit in edinstven dodatek v opremi vašega doma.

3 barve: rožnata (she), zelena (he), peščena (plain)

Dostava 3 delovne dni. 

Poštnina je vključena v ceno.

 

Celoten opis izdelka...

21,99

Šifra: KK-001-1 Kategoriji: ,

Polnjena je z SLOVENSKO NERAFINIRANO GROBO MLETO morsko soljo, ki kot prevodnik toplote omogoča grelni ali hladilni učinek ter SUŠENIMI CVETOVI SIVKE (Lavandula Angustifolia), ki tradicionalno pomirjajo.

Ločena zunanja in notranja prevleka poskrbita za praktično vzdrževanje izdelka.

Izdelek je blazina in ni igrača.

  • Mere (DxŠxV): brez embalaže: 25/15/3 cm, z embalažo: 26,5/16,5/3,5 cm
  • Teža z embalažo: 370 g (he,she); 400 g (plain); brez embalaže: 310 g (he, she) in 340 g (plain)
  • Barva: rožnata (she), zelena (he), peščena (plain)
  • Raba: znotraj
  • Navodila: da, v slovenščini
  • Opozorilo: Notranjo prevleko je potrebno pred pranjem izprazniti. Ni primerna za pranje skupaj s polnilom!; Zunanjo in notranjo prevleko prati in likati v skladu z oznakami za vzdrževanje tekstila.; S pregrevanjem se ohranja naravna higiena izdelka.; Hranite na suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe, v priloženi embalaži.; Hranite izven dosega otrok!; Zavrzite med gospodinjske odpadke, embalažo lahko ponovno uporabite.
  • Sestava: He/she: NOTRANJA PREVLEKA: 100% BOMBAŽ , ZUNANJA PREVLEKA: 100% BOMBAŽ; Za potisk prevleke je uporabljen sitotistk. Plain: ZUNANJA PREVLEKA: 100% LAN, NOTRANJA PREVLEKA: 100% BOMBAŽ; Grelna blazina je napolnjena z zrni nerafinirane grobo mlete soli (kot zbiralnik toplote – termofor) in cvetovi sivke (Lavanda Angustifolia). Za oblike na prevleki se je uporabilo vezenje.

 

Izdelki pod okriljem blagovne znamke SOLKA (Podjetniško in poslovno svetovanje, Katja Krk s.p.) temeljijo na skrbno izbranih sestavinah, ki ob uporabi poskrbijo za dvig splošne kakovosti vašega življenja ter prijazen odnos do okolja.

Mednje sodijo ročno izdelane slovenske  naravne grelne blazine, polnjene z nerafinirano grobo mleto slovensko morsko soljo in sivko v okolju prijazni embalaži.

»Naravni dar miru in topline!«

Ročno izdelano v Sloveniji!

S spoštovanjem do okolja!

Starostna skupina

,

Model

Solka he, Solka plain, Solka She

Proizvajalec

Podjetniško in poslovno svetovanje, Katja Krk s.p

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grelna blazina s soljo in sivko”