Lesen spomin z motivi sadja

20,50

Spomin je lahko zelo zabavna in poučna igra za vso družino. Sploh če se zraven vmeša še sadje. In to v različnih barvah. Igra krepi povezave v možganih in pomaga pri otrokovem razvoju. Pomaga pri koncentraciji, kreativnem razmišljanju in hitrem odločanju. Igrača se lahko uporabi tudi kot pripomoček pri učenju zaporedij in barv ter oblik.

Dostava 4 delovne dni. 

 

Šifra: JB-012 Kategorije: , ,

V kompletu je 42 ploščic z motivi sadja v različnih barvah, tako da je igra zahtevnejša. Potisk je narejen z barvo, ki je certificirana za uporabo na igračah. Ploščice so shranjene v bombažni vrečki.

  • Materiali: Les
  • Mere (DxŠxV): Mere enega kosa: 44mm x 44mm x 6mm, z embalažo 220mm x 200mm x 80mm
  • Teža z embalažo: 350g; brez embalaže: 300g
  • Barva: Barva javorjovega lesa
  • Starost: Nad 36 mesecev
  • Raba: znotraj
  • Navodila: da, v slovenščini in angleščini
  • Opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Navodila:

Igro spomin lahko igrata najmanj dva igralca. Po igralni površini razporedita ploščice tako, da so le te obrnjene s hrbtno stranjo navzgor oziroma se sličic ne vidi. Prvi igralec vzdigne dve ploščici. Če tvorita par (se ujemata v motivu), ju da na svoj kupček, če pa se ne ujemata, ju postavi nazaj na njuno mesto s hrbtom navzdol. Nato je na vrsti naslednji igralec. Igra poteka, dokler igralci ne odkrijejo vseh parov. Na koncu zmaga tisti, ki ima več parov.

Igra vsebuje ploščice z motivi, ki so si med seboj zelo podobni. Ta verzija spomina je za igro zahtevnejša, saj morajo biti igralci zelo pozorni, da odkrijejo par. Igra zaradi svoje kompleksnosti pri igralcu povzroči hitrejše in širše asociacije, pomaga krepiti koncentracijo, izboljšuje spomin in vzpostavlja nove vezi med možganskimi celicami. Prav tako pa krepi sposobnost opazovanja podrobnosti in pomnenje le teh.

 

Wood&dots je blagovna znamka lesenih igrač, ki so oblikovane in izdelane v Sloveniji (Mizarstvo Boštic Janez Boštic s.p.).Trudimo se, da bi otrokom dali kvalitetne lesene igrače, ki bi rastle z njim in bi z njim ostale. Dokler jih ne bi predali svojim otrokom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Be the first to review “Lesen spomin z motivi sadja”

top