Škatla presenečenja- Zajček

Presenitite svoje najbljižje in jim pričarajte navdušenje. Z izborom rabljenih igrač prispevamo k vidiku trajnosti.

Celoten opis izdelka...

10,00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Paketi rabljenih igrač- Zajček

Iz spustnega seznama izberite paket z izdelki kot so prikazani na fotografijah. Igrače se v večini primerov tekstilne.

V primeru vprašanj ali želj smo vam na voljo na M: 041-804-496 (po 15.00 uri) ali na e-mail-u: info@institut-igrac.si. Veseli bomo tudi vaših povratnih informacij in predlogov.

“Velikonočni zajček je skrivnosten zajček. O njem pripovedujejo nenavadne zgodbe. Menda je hitrejši od vetra, in ko se skrije v visoki travi, ga niti sokol ne more najti. Prav zato velikonočnega zajčka še ni nihče videl….ne boji se ne lisice in ne volka. In vsako leto pred veliko nočjo hodi od kurnika do kurnika, zbere jajca in jih previdno odnese domov. Pobarva jih in okrasi. Potem jajčka niso več jajčka. Pirhi so in zajček jih dobro skrije. Otroci pirhe poiščejo in se z njimi igrajo…” (Siegenthaler in Pfister, Hopek in velikonočni zajček, 1997).

Cena

Cena enega paketa znaša 12,99. Na to ceno je določen popust.

Plačilo je možno na TRR ali preko PayPal-a.

Poštnina in dostava

V primeru pošiljanja enega paketa iz naše strani stroški poštnine znašajo 4,70 EUR (za pakete do 2 kg), dostavlja DPD. V primeru osebnega prevzema znesek v višini 7,00 EUR nakažete na TRR (Deželna banka Slovenije)SI56191405012376676, Sklic: SI00 99992023, Namen: Osebni prevzem izdelkov, Inštitut za razvoj igrač, Poklukarjeva ulica 16, 1000 Ljubljana. Pokličete na mobitel, da se dogovorimo za čas prevzema: 041-804-496.  

Igrače, ki so na voljo oddamo na pošto v roku 2-7 dni od prejema naročila (predvidoma v ponedeljek in četrtek). Dostava je v roku cca 1 delovnega dneva.

V kolikor z izdelkom, ob prejemu, ne boste zadovoljni, ga pošljete, neuporabljenega, v roku 14. dni od prejema izdelka nazaj. Stroški pošiljanja so po veljavnem ceniku poštnega izvajalca.

Opis

Vse igrače, ki jih prejmemo dobro pregledamo, izločimo neutrezne. Sledi popravilo igrač, če je potrebno. Igrače očistimno skladno z navodili o čiščenju oziroma pranju. Igrače pred oddajo še enkrat pregledamo glede varnosti.

Igrače so očiščene, primerno skladiščene, pregledane glede varnosti in primerne za nadaljnjo uporabo. Igrača, ki ji mehanizem ne deluje in je varna za uporabo, jo damo v prodajo, saj se lahko otrok vseeno z njo igra. Baterije niso vključene v ceno paketa. Zelo rabljenih igrač ne vključujemo.

Embalaža za pošiljanje po pošti je tudi rabljena embalaža kot npr. škatle od čevljev, navadne kartonaste škatle. Uporabimo embalažo, ki jo imamo na voljo in so različne velikosti. Če je možno, prejeto embalažo uporabite za nadaljno uporabo.

Papir, ki se ga doda po potrebi v škatlo, je lahko tudi rabljen papir, potiskan oz. rezan papir.

Podatek o spolu otroka (punčka, fantek) in starosti nam je zgolj v pomoč pri izbiri igrače. Ko si otrok sam izbira igračo (osebni prevzem) je pomembno to kaj si otrok želi, kakšna so njegova zanimanja. Izhajamo iz dejstva, da igrače naj ne bodo spolno značilne, torej ene vrste igrač zgolj za dečke in druge za deklice.

OPOZORILA:

  • Nekatere igrače ne vsebujejo etikete, ki mora biti nameščena na določeni igrači ali pa so podatki na etiketi zaradi pranja izbrisani. Razlogi za odstranitev etikete po nakupu igrače so različni (npr. otroka moti nalepka pri igranju, zato se jo odstrani).
  • Rabljene igrače ne vsebujejo navodil in opozoril. Zato za njih veljajo opozorila in varnostni ukrepi kot za nove igrače: tukaj.

Več o projektu: TUKAJ.

HVALA za darovane igrače in ker skupaj prispevamo k trajnosti.

Nosilec projekta: Inštitut za razvoj igrač

 

 

 

 

 

Teža Ni na voljo
Model

Paket 1, Paket 10, Paket 11, Paket 12, Paket 13, Paket 14, Paket 15, Paket 16, Paket 17, Paket 18, Paket 19, Paket 2, Paket 20, Paket 21, Paket 22, Paket 23, Paket 24, Paket 25, Paket 26, Paket 27, Paket 28, Paket 29, Paket 3, Paket 30, Paket 31, Paket 32, Paket 33, Paket 34, Paket 35, Paket 36, Paket 37, Paket 4, Paket 5, Paket 6, Paket 7, Paket 8, Paket 9

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Škatla presenečenja- Zajček”