Družabna igra Tri v vrsto

39,28

Lesena igra Tri v vrsto vspodbuja igralce k logičnem razmšljanju, predvidevanju nasprotnikovih potez ter oviranja pri postavljanju nasprotnikovih ploščic.

Dostava 3 delovne dni. V primeru, da izdelek ni na zalogi pa do 15 delovnIh dni.

Šifra: DR-002 Kategorije: , , Oznaka:
  • Material: Les
  • Mere (DxŠxV): brez embalaže: 30 x 30 x 2,5, z embalažo: 31 x 31 x 3,5
  • Teža z embalažo: cca 1.150 g; brez embalaže: 1.050 g
  • Barva: les (kot na fotografiji)
  • Raba: Znotraj
  • Opozorilo: Igra Tri v vrsto ni primerna za otroke mlajše od 3. let. Zaščitni premaz (rustikalno olje) vsebuje spojino d-limone.

 

Družabna igra iz lesa, Tri v vrsto, je poznana vsem generacijam.

Pravila igre so enostavna: postaviti je potrebno tri enake znake v vodoravno, navpično ali diagonalno črto. Dva igralca se menjava v postavljanju svojega znaka (krogec ali križec).

Igra Tri v vrsto je namenjena tako za otroke kot tudi odrasle osebe. Za zmagovalce je igra izredno dobra sprostitvena aktivnost. Poraženci pa imajo priložnost, da se izurijo v tehnikah predvidevanja potez.

Igralna plošča in igralni znaki so narejeni iz lesa in zaščiteni z rustikalnim oljem.

Opomba: Igralna plošča in igralni znaki so unikatni izdelki in se lahko medseboj razlikujejo v barv, strukturi lesa in odtenku lesa. Igra Tri v vrsto je namenjena notranji uporabi.

 

Podjetje Lenja se ukvarja z izdelavo lesenih izdelkov. Njihova posebnost so lesene igrače in igre, v katere je vloženega veliko truda. Vse igrače in igre imajo pridobljen certifikat CE. Les je skrbno izbran in kvaliteten. Izdelujejo pa tudi lesene izdelke po naročilu. Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Be the first to review “Družabna igra Tri v vrsto”

top