Zvočne meditacijske pravljice s CvetličnoVilo Floro

Zvočne meditativne pravljice s CvetličnoVilo Floro so čisto posebne meditacijske pravljice, ki otroku dopuščajo kreacijo zgodbe in svojih občutij s pomočjo lastne domišljije.

Rok dobave: 3 – 5 dni

Celoten opis izdelka...

29,00

Šifra: MK-001-1-1 Kategorija:

Kupec prejme USB kartico, na kateri so posnetki dvanajstih pravljic, 6 v slovenskem in 6 v angleškem jeziku.

CvetličnaVila Flora skozi različne zvočne pravljice pomaga vašim otrokom, da odrastejo v čustveno, fizično, mentalno in duhovno stabilno osebnost, ki svoje življenje živi v ravnovesju.

“Zvočne meditativne pravljice s CvetličnoVilo Floro niso čisto navadne pravljice, temveč so to čisto posebne meditacijske pravljice, ki otroku dopuščajo kreacijo zgodbe in svojih občutij s pomočjo lastne domišljije.”

Znano dejstvo je, da je največji blagoslov, ki ga otroci premorejo, njihova domišljija, s pomočjo katere si ustvarjajo bogato in stabilno notranje življenje, ki je temelj za nadaljnji razvoj in pravljice jim pri tem pomagajo na zabaven način.

Starost otrok: 4 – 12 let.

POSLUŠANJE DEL PRAVLJICE: tukaj.

Pravljice s CvetličnoVilo Floro so razdeljene na tri segmente, ki podprejo določen del dneva in pomagajo doseči stanje, ki je za tisti del dneva najbolj zaželeno.

PRAVLJICE ZA DOBRO JUTRO se predvajajo zjutraj in otroku pomagajo ustvariti pozitivno naravnanost, da lažje pluje skozi dan in bolje opravi vse obveznosti, ki ga čakajo v tem dnevu. Morda je pred njim kakšen preizkus znanja ali pomemben nastop. Če se že zjutraj mentalno pripravi na dober izid in ustvari višjo vibracijo svojega počutja, je uspeh zagotovljen.

PRAVLJICE ZA SPROŠČEN DAN so namenjene družnemu poslušanju, ustvarjanju in učenju vrednot. Predvajajo se tekom dneva in lepo dopolnijo otroško druženje, ki posledično mine bolj umirjeno, brez nepotrebnega vreščanja in v medsebojnem sodelovanju otrok in odraslih.

PRAVLJICE ZA LAHKO NOČ otroka pred spanjem umirijo in mu ponudijo varno zavetje, da izrazi vse, kar se mu je v dnevu zgodilo neprijetnega, da podeli veselje o prijetnih stvareh in da izrazi svoje želje, strahove in bolečine. Namen je, da otrok pred spanjem odloži vse, kar bi mu utegnilo povzročati nespečnost ali celo neprijetne sanje.

MičnaCvetlična, MAJA KRIŽNAR S.P. na enem mestu združuje tehnike in nasvete s področja osebnostne rasti za otroke in odrasle.

Starostna skupina

,

Proizvajalec

MičnaCvetlična, MAJA KRIŽNAR S.P.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvočne meditacijske pravljice s CvetličnoVilo Floro”