Dostava in poštnina

Brezplačna poštnina

Da bo vaš spletni nakup čim cenejši, smo poskrbeli, da imajo nekateri paketi brezplačno poštnino.

Strošek poštnine

Znesek poštnine za dostavo v Sloveniji se razlikuje glede na izdelek..

Znesek poštnine za dostavo v tujino je odvisen od vrste izdelka in se obračuna glede na vrsto izbranega poštnega izvajalca. V vrednost ni všeta carina ali druge dajatve.

Kako hitro dobim moje naročilo?

Vsako naročilo bomo obravnavali še isti oz. najkasneje drugi delovni dan po oddaji naročila. Po potrditvi naročila za izdelek na zalogi, bo paket v roku 2-3 delovnih dneh odposlan. V primeru naročila izdelka, ki ni na zalogi, pa se dobavni rok podaljša za število dni, ki je naveden ob izdelku..

Želite svoje naročilo prejeti čim hitreje?

V primeru, da izdelek potrebujete v najkrajšem možnem času, nam lahko pošljete sporočilo na info@institut-igrac.si ali na 041-804-496 in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da bo izdelek pravočasno pri vas.

Če ste med naročilom izbrali plačilo z direktnim bančnim nakazilom oz. po predračunu, bomo vaše izdelke poslali na pot takoj, ko prejmemo plačilo.

Kdo mi bo dostavil moje naročilo?

Dostavo pošiljk vrši Pošta Slovenije, DHL, DPD. Na zahtevo kupca uporabimo tudi hitrejšo dostavo, vendar bodo dodatni stroški v celoti bremenili kupca. Ob obvestilu, da je bilo naročeno blago oddano na pošto lahko pričakujete pošiljko že naslednji dan, vendar veljajo v celoti pogoji dostave, ki jih jamči izbran poštni izvajalec.

Če vas na izbranem naslovu ne bo, vam bo poštar pustil obvestilo, s katerim paket dvignete na svoji pošti, tam vas bo čakal še 15 dni oz. število dni predpisano s strani izbranega poštnega izvajalca, po tem času pa se bo vrnil nazaj pošiljatelju.