Kocke s potiskom

Kocke so primerne za igro in prvo spoznavanje barv, števil, poklicev, črk. Na voljo različni motivi potiska (številke, črke, gibanje, poklici). V kompletu so 4 kocke dimenzije 12x12x12cm.

Po naročilu, rok dobave 3-5 dni

Cena že vključuje poštnino.

Celoten opis izdelka...

10,9843,92

 

  • Materiali: prevleka 100% poliester, polnilo PU pena
  • Mere (DxŠxV) brez embalaže: 25 x 25 x 25
  • Teža z embalažo (pvc folija): 0,60 kg; brez embalaže: 0,50 kg.
  • Barva: barvna kombinacija (kot na fotografiji), različni motivi
  • Starost: 6 mesecev +
  • Raba: znotraj

Dodatno: Lahko naročite kocke z eno vsebino, npr. 4 kocke poklici ali gibanje ali števila.

Števila: ena varianta je, da so na njej napisane številke, druga varianta je, da so števila ponazorjena pikami (pomoč pri učenju štetja).

1x kocka s potiskom, kjer je velikost 12 x 12 x 12 in je cena: 10,98 EUR (z vključeno poštnino), je možno naročiti v dveh različnih materialih:

1. PU LEDER (umetno-poliuretansko usnje), kjer so pike našite. Izbirate lahko med naslednjimi barvami (rdečo, rumeno, oranžno, temno-modro, svetlo modro, belo, zeleno). Opomba: Po odtenkih se razlikujejo.

2. TISKAN POLIESTER, kjer so pike natisnjene. Lahko dodajo tudi vaš logo. Barve lahko izbirate, kot pri prejšnji točki.

Sporočite nam prosim ali bi želeli večjo ali manjšo velikost. Cena se razlikuje glede na velikost. Cena je višja, če je kocka večja.

Prav tako nam sporočite zakaj bi rabili to kocko (npr. za igro, sedenje,…). Glede na uporabo se razlikuje material: npr. za igro dajo mehkejši material, za sedenje pa trši material.

Sporočite prosim na e-mail: info@institut-igrac.si kaj bi želeli imeti.

 

Družinsko podjetje AJA – LINA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom produkcije igral iz pene in didaktičnih materialov. Zelo smo ponosni na naše izdelke, saj smo dobili več nagrad in priznanj in so plod lastne raziskave, oblikovanja in izdelovanja. Naši izdelki se tržijo po vrtcih, šolah, raznih zavodih, hotelih in trgovskih centrih.

Starostna skupina

Proizvajalec

AJA-LINA d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kocke s potiskom”