Leseni zidaki

Je tam zunaj nekje krava brez hleva, ali punčka brez svoje hišice? To sedaj ni več problem, ker smo naredili leseno opeko. So enake oblike kot prave, potiskane pa so tako, da izgledajo še bolj pristne. Edina stvar, ki jih loči od pravih, je teža. Lesene opeke so namreč zelo lahke, tako da se vaši mali arhitekti ne morejo poškodovati. To pa še ni vse. Lesene opeke so zelo zabavna in poučna igrača, saj se otroci med igranjem tudi učijo osnov statike in fizike.

Dostava 4 delovne dni. 

 

Celoten opis izdelka...

27,50

Šifra: JB-004 Kategoriji: ,

V kompletu je 16 velikih in 4 male zidake, ki niso premazani z nobenim sredstvom, so pa potiskani z barvami, ki so certificirane za uporabo na igračah. Te barve niso nevarne in ne vplivajo na zdravje otrok. Zidaki so shranjeni v bombažni vrečki.

  • Materiali: Les
  • Mere (DxŠxV): brez embalaže 120mm x 120mm x 270mm in z embalažo:
  • 120mm x 120mm x 300mm
  • Teža z embalažo: 2200g; brez embalaže: 2100g
  • Barva: Barva jelšovega lesa
  • Starost: Nad 36 mesecev
  • Raba: znotraj
  • Navodila: da, v slovenščini in angleščini
  • Opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Leseni zidaki so narejene iz lesa jelše. Ta vrsta lesa se v Sloveniji večinoma uporablja za kurjavo, saj ljudje žal ne poznajo vseh dobrih lastnosti, ki jih jelša premore. Je lahka, sorazmerno trda in zelo lepih barv. In ravno zato smo iz nje izdelali naše zidake. Ker so lahke, je igra z njimi varna, so pa tudi trde, tako da so zelo obstojne. Kar pa je najboljše, je barva. Barva lesa je podobna barvi pravih opek.

Naši leseni zidaki dobro vplivajo na razvoj otroka. Skozi igro bodo otroci pridobili uporabna znanja. Naučili se bodo osnov estetike, fizike, konstruiranja in pridobili še veliko drugih koristnih veščin. Prav tako je igrača primerna za starejše otroke, ki že vedo, da si bodo morali v življenju izbrati poklic. Morda pa jim prav naši leseni zidaki pomagajo pri odločitvi.

V izdelavo smo vložili veliko truda in ljubezni. Upamo, da jo boste začutili tudi vi.

Wood&dots je blagovna znamka lesenih igrač, ki so oblikovane in izdelane v Sloveniji (Mizarstvo Boštic Janez Boštic s.p.).Trudimo se, da bi otrokom dali kvalitetne lesene igrače, ki bi rastle z njim in bi z njim ostale. Dokler jih ne bi predali svojim otrokom.

Starostna skupina

, ,

Proizvajalec

Mizarstvo Boštic Janez Boštic s.p.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseni zidaki”