Moja ustvarjalna kmetija

Moja ustvarjalna kmetija je najboljša igrača za vse navdušence nad domačimi živalmi. Zgradi svojo kmetijo z mnogimi živalmi, pobarvaj jih in postani pravi kmet. Igrača dobro vpliva na otrokov razvoj. Med barvanjem bo pridobil občutek za estetiko, motorične spretnosti in znanje mešanja barv, med igranjem pa bo zagotovo neizmerno užival. Barve so certificirane.

Dostava 4 delovne dni. 

Celoten opis izdelka...

33,00

Komplet vsebuje 12 figur, od tega 2 človeški in 10 živalskih figur s pripadajočimi podstavki. Čopič, slikarska paleta in prstne barve so priloženi.

  • Materiali: Les
  • Mere (DxŠxV): z embalažo 365mm x 330mm x 70mm
  • Teža z embalažo: 1020g; brez embalaže: 930g
  • Barva: Barva vezane plošče, različne barve
  • Starost: Nad 36 mesecev
  • Raba: znotraj
  • Navodila: da, v slovenščini in angleščini
  • Opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Navodila:

Izdelek je igrača, ki otroka skozi igro uči novih spoznanj. Otrok mora živali v kompletu najprej pobarvati, nato pa jih lahko postavi v stojala in se z njimi igra. Igrača izboljšuje otrokov smisel za barve, spodbuja ga k opazovanju narave in mu pomaga razviti kritičen občutek za estetiko. Prav tako ga seznanja z živalmi, njihovimi lastnostmi in velikostnimi razmerji, saj so figure v pravilnih naravnih razmerjih. Ob barvanju se krepita natančnost in potrpežljivost, pri svojem delu pa mora tudi mešati barve.

Prstne barve so pralne. So certificirane in niso škodljive za zdravje otrok. Uporabljajo jih lahko otroci od drugega leta starosti dalje.

Wood&dots je blagovna znamka lesenih igrač, ki so oblikovane in izdelane v Sloveniji (Mizarstvo Boštic Janez Boštic s.p.).Trudimo se, da bi otrokom dali kvalitetne lesene igrače, ki bi rastle z njim in bi z njim ostale. Dokler jih ne bi predali svojim otrokom.

Starostna skupina

, ,

Proizvajalec

Mizarstvo Boštic Janez Boštic s.p.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moja ustvarjalna kmetija”