Oskar odkriva svet

Raziskovalna in zabavna škatla za razvoj otrok, izobraževanje staršev in povezanost cele družine. 4 tematike: dejavnost podjetja, Afrika, Severni in Južni tečaj, Južna Amerika.

Rok dobave: 3 delovne dni v primeru zalog. Po naročilu dobava cca 3 tedne.

Celoten opis izdelka...

19,90

Možen je nakup enega paketa. Naročnina na Oskar odkriva svet paket je možna samo pri proizvajalcu izdelka tukaj.

ZGODBA:

Radovedni Oskar je znanja željni 4-letnik in ni je stvari na tem svetu, ki ga nebi zanimala. Ko je bil 2-letnik, je bila njegova najljubša igrača enciklopedija. Trenutno je njegova najljubša tema kar naš cel planet in vse kar na njem živi, če seveda izvzamemo izumrle dinozavre. Zanimajo ga vse vrste živali in celine, na katerih živijo. Pobližje si želi spoznati pragozdove, vulkane in ostala veličastna čudesa sveta. Zelo interesantni pa so mu ljudje, ki živijo v drugačnih okoljih in imajo drugačne navade, kot na primer ljudje v Afriki.

Oskar je zelo vesel, ko pride na obisk njegova teta, ki je pravi popotnik, saj je obiskala že skoraj celi svet. Ni ga boljšega od zgodb iz prve roke, ki jih teta z njim zelo rada deli. Za vsako fotografijo, ki jo je na potovanjih sama posnela, ima tudi zanimivo zgodbo.

Oskarjeva največja želja je, da bi vse te kraje lahko obiskal tudi sam. Tako se je rodila ideja o raziskovalni škatli Oskar odkriva svet. Oskar neizmerno uživa, ko skozi zgodbe o lokalnih tradicijah spoznava vsako posamezno celino našega sveta. Sedaj pozna že mnoga zanimiva dejstva in se je tako kar sam spremenil v eno pravo enciklopedijo.

Naša želja pa je, da to vsebino delimo še z vsemi ostalimi ukaželjnimi nadobudneži, zato so pri nas začele nastajati škatle – Oskar odkriva svet. Ponujamo jih tudi vam in vašim malim raziskovalcem.

 

Proizvaja Leos izobraževanje d.o.o..

 

Model

Oskar odkriva BOŽIČ- po svetu, Oskar odkriva dejavnost podjetja, Oskar odkriva svet- Afrika, Oskar odkriva svet- JUŽNA AMERIKA, Oskar odkriva svet- SEVERNI in JUŽNI TEČAJ

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oskar odkriva svet”