Zapleteni spomin

Spomin je lahko zelo zabavna in poučna igra za vso družino. Vendar pa tale ni mačji kašelj. Zna biti zelo zapleten. Igra krepi povezave v možganih in jim pomaga pri razvoju. Pomaga pri koncentraciji, hitrem odločanju in spodbuja smisel za podrobnosti.

Igrača se lahko uporabi tudi kot pripomoček za učenje postavljanja zaporedij.

Dostava 4 delovne dni.

Celoten opis izdelka...

27,00

Šifra: JB-002 Kategoriji: ,

V kompletu je 60 ploščic z 30 različnimi motivi, ki pa so si med sabo zelo podobni, tako da je igra zahtevnejša. Potisk je narejen z barvo, ki je certificirana za uporabo na igračah. Ploščice so shranjene v bombažni vrečki.

Materiali: Les
Mere (DxŠxV): Mere ene ploščice: 44mm x 44mm x 6mm, z embalažo 220mm x 200mm x 80mm
Teža z embalažo: 480g; brez embalaže: 400g
Barva: Barva javorjovega lesa
Starost: Nad 36 mesecev
Raba: znotraj
Navodila: da, v slovenščini in angleščini
Opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Navodila:

Igro spomin lahko igrata najmanj dva igralca. Po igralni površini razporedita ploščice tako, da so le te obrnjene s hrbtno stranjo navzgor oziroma se sličic ne vidi. Prvi igralec vzdigne dve ploščici. Če tvorita par (se ujemata v motivu), ju da na svoj kupček, če pa se ne ujemata, ju postavi nazaj na njuno mesto s hrbtom navzdol. Nato je na vrsti naslednji igralec. Igra poteka, dokler igralci ne odkrijejo vseh parov. Na koncu zmaga tisti, ki ima več parov.

Igra vsebuje ploščice z motivi, ki so si med seboj zelo podobni. Ta verzija spomina je za igro zahtevnejša, saj morajo biti igralci zelo pozorni, da odkrijejo par. Igra zaradi svoje kompleksnosti pri igralcu povzroči hitrejše in širše asociacije, pomaga krepiti koncentracijo, izboljšuje spomin in vzpostavlja nove vezi med možganskimi celicami. Prav tako pa krepi sposobnost opazovanja podrobnosti in pomnenje le teh.

Wood&dots je blagovna znamka lesenih igrač, ki so oblikovane in izdelane v Sloveniji (Mizarstvo Boštic Janez Boštic s.p.).Trudimo se, da bi otrokom dali kvalitetne lesene igrače, ki bi rastle z njim in bi z njim ostale. Dokler jih ne bi predali svojim otrokom.

Starostna skupina

, ,

Proizvajalec

Mizarstvo Boštic Janez Boštic s.p.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapleteni spomin”