Človek ne jezi se

Zabavna družabna igra s ciljem pripeljati svoje štiri figurice najhitreje na cilj. Igra je narejena iz masivnega lesa in zaščitena z rustikalnim oljem. Igralna plošča skriva tudi predalček, v katerem so igralne figurice in kocka.

Na zalogi

Dostava 3 delovne dni. V primeru, da izdelek ni na zalogi pa do 15 delovnIh dni.

Celoten opis izdelka...

76,00

Šifra: DR-003 Kategoriji: , Oznaka:

 

  • Materiali: Les
  • Barva: Kot je na fotografiji (oreh).
  • Mere (DxŠxV): brez embalaže: 30 x 30 x 3; z embalažo: 31 x 31 x 4
  • Teža: brez embalaže: cca 1300g;  z embalažo: cca 1400g
  • Raba: Znotraj
  • Opozorilo: Igra ”Človek ne jezi se” vsebuje manjše elemente. Primerna je za otroke starejše od 3 let. Zaradi zaščite je premazana z rustikalnim oljem, kateri vsebuje spojino d-limone.

 

Lesena družabna igra “Človek ne jezi se” ni namenjena samo otrokom, čeprav je verjetno, da jo bodo otroci bolj z navdušenjem sprejeli kot darilo.

Pravila igre so preprosta – čim hitreje pripeljati vse svoje figurice na cilj (iz hiše). Obstaja veliko različic pravil, zato predlagamo, da se igralci pred igro točno dogovorijo, kako bodo igrali, če so dovoljena preskakovanja, koliko metov za izhod iz hiše, ipd.

Ob pravilni rabi igre, je lahko za vse igralce igra Človek ne jezi se izredno sproščujoča.

Opomba: slike so simbolične. Izdelek je ročno unikatno delo, ki se lahko med seboj razlikuje v barvi, lesenem dekorju in leseni teksturi. Igra je namenjena notranji uporabi.

 

Podjetje Lenja se ukvarja z izdelavo lesenih izdelkov. Njihova posebnost so lesene igrače in igre, v katere je vloženega veliko truda. Vse igrače in igre imajo pridobljen certifikat CE. Les je skrbno izbran in kvaliteten. Izdelujejo pa tudi lesene izdelke po naročilu. Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji.

Starostna skupina

, , ,

Model

Češnja- svetla barva, Oreh-temna barva

Proizvajalec

DRUŽINSKO PODJETJE Lenja, IZDELKI IZ LESA, JANEZ RUTAR S.P.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Človek ne jezi se”